Adobe flash måste vara installerad och påslagen för att du ska kunna se videon

Alex

Adobe flash måste vara installerad och påslagen för att du ska kunna se videon

Adobe flash måste vara installerad och påslagen för att du ska kunna se videon som är anpassade för det. Denna guide kommer att gå igenom steg för steg hur man installerar och aktiverar Adobe Flash för att kunna se videor på datorn.

Installera Adobe Flash

För att installera Adobe Flash måste du först hämta den senaste versionen av programmet från Adobes hemsida. När du har laddat ner programmet klickar du på installationsfilen och följer instruktionerna som visas på skärmen. När installationen är klar kan du kontrollera att programmet är installerat genom att kontrollera att Adobe Flash-ikonen finns i Kontrollpanelen på datorn.

Så här aktiverar du Adobe Flash

För att aktivera Adobe Flash måste du öppna Kontrollpanelen och välja “Aktivera eller inaktivera program” -alternativet. I listan över installerade program ska du hitta Adobe Flash och aktivera det. När du har aktiverat Adobe Flash kommer det att visas som aktiverat i listan.

Se en video med Adobe Flash installerad och påslagen

När du har installerat och aktiverat Adobe Flash är det dags att se en video med det. För att göra detta måste du först hitta en video som är kompatibel med Adobe Flash. När du har hittat en video som du vill se öppnar du den i en webbläsare som har stöd för Adobe Flash. Om webbläsaren har stöd för Adobe Flash kommer videon att visas.

Slutsats

I denna guide har vi gått igenom hur man installerar och aktiverar Adobe Flash för att se videor. Installationen av Adobe Flash är enkelt och tar bara några minuter. När det är installerat och aktiverat kan du se videor som är anpassade för det. Vi hoppas att den här guiden har hjälpt dig att se videor med Adobe Flash installerad och påslagen.

Leave a Comment